Biorganik bio mazsola 250g
A mazsola szőlőből készült aszalvány. A szőlőszemek sok esetben már a szőlőtőkén elkezdenek aszalódni. A szőlőfürtök leszüretelése után, megtisztítják őket, majd tovább szárítják. Minél érettebb, édesebb a szőlő annál magasabb a cukortartalma és ez a mazsola édességében, minőségében is természetesen megjelenik.
Kalóriadús aszalvány, így fogyasztásánál ezt vegyük figyelembe. Önmagában csemegézve gyorsan ellát energiával, de valószínű, hogy magkeverékek, gyümölcsszeletek alkotóelemeként vagy sütemények ízesítőjeként jobban ismerjük. Közel-keleti konyhában rizs közé keverve is találkozhatunk vele, igazán különlegessé téve ezzel a köretet.
A BiOrganik bio mazsolát adhatjuk joghurtokhoz, kelt tésztákhoz, desszertekhez, kásákhoz, müzlihez!
Összetevők: mazsola*
* ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
Származási hely: Üzbegisztán
bio, gluténmentes