Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Bombus

A Bombus márka ötlete Thomas Melios-tól származik. Egy egészséges snack-et szeretett volna megalkotni. Eleinte aszalt gyümölcsös süteményekben gondolkodott, míg végül a praktikusság is közrejátszott abban, hogy megszületett a nyers szelet gondolata. Természetes alapanyagokat felhasználva alkotott meg egy olyan szeletet, mely nemcsak gyorsan biztosít a fogyasztónak energiát, de vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal is ellátja a szervezetet. Mindez két évbe telt. A konyhától egészen a gyártásig eljutni, a know-how létrehozása és a termelés megkezdése rengeteg munka és idő volt. 2014-ben 6 szelettel indultak el, jelenleg 25 országba exportálnak, és évente több millió szeletet gyártanak.

A Bombus nyers szeletek tehát hőkezelés nélkül, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, gluténmentesek, veganok, hozzáadott cukrot és tartósítószereket nem tartalmaznak. 

 

Rendezés: