Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Clearspring bio japán kuzu 125g

5.270 Ft (4.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 13.
Egységár: 42.160,00 Ft/kg

Clearspring bio japán kuzu 125g

A Clearspring bio japán kuzu egy gluténmentes keményítő. Kiválóan alkalmas levesek, raguk, édes és sós szószok sűrítésére, és sütemények töltelékeihez. Kellemes textúrájú, semmilyen mellékíze nincs. 

Felhasználási javaslat: Törjön kisebb darabokat, oldja fel kis mennyiségű hideg vízben, adja hozzá a többi főzési folyadékhoz, majd addig hevítse és keverje folyamatosan, amíg sűrű és áttetsző lesz. Az arányokat tekintve, 0,5-1 teáskanálnyi kuzuval egy kis pohár folyadékot lehet sűríteni. 

Érdekesség: A Clearspring bio japán kuzu gyártója ötödik generációs mesterember. Szorosan követik a hagyományokat, a 120 napos elkészítési folyamatokat, hogy a bio kuzugyökér keményítőjét tisztán kinyerjék. A japán konyha és cukrászat kedvelt, prémium összetevője.

Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Összetevők: bio vadon növő bio kuzu gyökerek, víz

Bio, gluténmentes, kosher, vegán

Származási hely: Japán

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1500 kJ / 353 kcal, zsír: 0g - amelyből telített zsírsavak: 0g, szénhidrát: 88g - amelyből cukrok: 0g, fehérje: 0g, só: 0,13g

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
Igazolt vásárlás
2022. 07. 28.
Egyik kedvenc termékem. Egy kiskanál vízzel elkeverve, majd egy bögre vízzel higítva, felforralva, fél umeboshi szilvát beledarabolva, egy kiskanál tamarival ízesítve remek reggeli immunerősítő italt kapunk. :) (Vigyázat, sós, nem édes :D, de rá lehet kattanni. :D )
Nasikhoz is fel lehet használni, és nagyon egészséges, segít a cukor feldolgozásban, így diétázóknak (pl. IR) is a bűntudatmentes nassolás élményét nyújtja. Bármilyen gyümölcsös (almás, meggyes, körtés...) pitetölteléket készíthetünk vele, ha a gyümölcsöt szűretlen almalében felforraljuk, majd összekeverjük egy-két kanál kuzuval, amit előzőleg kis vízben csomómentesen elkevertünk. Ahogy felforr, besűrűsödik, és áttetszővé válik, ekkor rákanalazzuk a pitetésztára, vagy simán tálkákba öntve, lehűtve, gyümölcs"puding"-ként tálaljuk . Megbolondíthatjuk kis citromlével, vagy édesíthetjük pluszban rizssziruppal, díszíthetjük mentalevéllel. :) Finom, és egészséges. :)