Clearspring bio japán kuzu 125g
A Clearspring bio japán kuzu egy gluténmentes keményítő. Kiválóan alkalmas levesek, raguk, édes és sós szószok sűrítésére, és sütemények töltelékeihez. Kellemes textúrájú, semmilyen mellékíze nincs.
Felhasználási javaslat: Törjön kisebb darabokat, oldja fel kis mennyiségű hideg vízben, adja hozzá a többi főzési folyadékhoz, majd addig hevítse és keverje folyamatosan, amíg sűrű és áttetsző lesz. Az arányokat tekintve, 0,5-1 teáskanálnyi kuzuval egy kis pohár folyadékot lehet sűríteni.
Érdekesség: A Clearspring bio japán kuzu gyártója ötödik generációs mesterember. Szorosan követik a hagyományokat, a 120 napos elkészítési folyamatokat, hogy a bio kuzugyökér keményítőjét tisztán kinyerjék. A japán konyha és cukrászat kedvelt, prémium összetevője.
Összetevők: bio vadon növő bio kuzu gyökerek, víz
Bio, gluténmentes, kosher, vegán
Származási hely: Japán