Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi, nagy kiszerelésű termékek a kamrában

Családi, nagy kiszerelésű termékek a kamrában

Az enniValót webáruháznál egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a gasztro illetve családi kiszerelésű termékek. Ezt nemcsak a gazdaságosságuk indokolja, de egyszerű praktikus oka is van, a bevásárlást lényegesen megkönnyíti, és ha valamit ismerünk, szeretünk, és az adott termék bevált, miért ne vásárolnánk belőle nagyobb mennyiségben?! 

Sokat, és egyre többet hallunk az ökológiai lábnyomról. Ha ezt egy kicsit közelebb engedjük magunkhoz, és nem csak az újságokban felbukkanó hírként tekintünk erre, akkor - annak ellenére, hogy lassan elcsépelten hangzik - mi is tehetünk érte, mert igenis minden kicsi számít! 

Valljuk be, ha valamit szeretünk vagy megkedvelünk, ráadásul ha még biztosra is akarunk menni, akkor - mint ahogy már említettük - szívesen újravásároljuk. Főleg azokra az élelmiszerekre gondolunk itt, amelyek akár hosszabb ideig is elállnak a kamrában. Ezen gondolatmenetet tovább folytatva keressük azokat  a termékeket, amelyek nagyobb kiszerelésben kaphatóak, így kevesebbszer kell vásárolni és tovább tartanak.

A gasztro szó hallatán most vonatkoztassunk el a nagykonyhától és ne valami ahhoz kapcsolódó szakkifejezésre gondoljunk, hanem több kiló súlyú - általában 5kg -  vagy több literes kiszerelésű termékekre gondoljunk. De nevezhetjük nagy vagy családi kiszerelésű termékeknek is. Gabonák, hüvelyesek, gabonapelyhek, hidegen sajtolt olajok, édesítőszerek, azaz a tartós élelmiszerek  azok, amelyekkel nagyobb csomagolásban  is találkozhatunk.

Vegasztro termékcsalád bio gluténmentes gabonái, Biorganik bio rizsszirup, a görög Sparta extra szűz olívaolaj, valamint GreenMark Organik termékek mind-mind olyan márkák, amelyek között szemezgetve, ha a nagyobb csomagolást választjuk, akkor nemcsak időt takarítunk meg, de kölséghatékonyabbá is tudjuk tenni a vásárlást.

A környezettudatossághoz szorosan kapcsolódik a tisztítószerek és mosószerek használata. Nagyon szeretjük a Cleaneco termékcsaládot. Az összes termékük  csomagolása 100%-ban lebomlik, és mindenképp érdemes a szórófejes flakonok tartalmát később utántölteni. A 3l-es mosógél még azok számára is megoldást jelent, akik napi szinten pörgetik a mosógépet. 

A tudatosság az Élet minden területén  jó lenne, ha személyes igény lenne. Ha beszéd helyett inkább cselekszünk és példát mutatunk, akkor egyre többekben merül fel természetes igényként, a tudatos életmód, mind a bevásárlás, mind a háztartás vezetése, mind pedig a mindennapi Élet során!

Tartalomhoz tartozó címkék: cukormentes gluténmentes