Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi, nagy kiszerelésű termékek a kamrában

Családi, nagy kiszerelésű termékek a kamrában

Gasztro, nagy vagy családi kiszerelésű termékek? Mindegy is, hogyan nevezzük őket! A méret az, ami itt számít!

Egyre bővülő gasztro választékunkat tekintse meg itt!

Miért is vásároljuk a nagyobb kiszerelésű termékeket?

Általánosságban elmondható, hogy ezt nemcsak a gazdaságosságuk indokolja. Egyszerű praktikus oka is van, hiszen, a bevásárlást lényegesen megkönnyítik, és ha valamit ismerünk, szeretünk, és az adott termék bevált, miért ne vásárolnánk belőle nagyobb mennyiségben?! Sokat, és egyre többet hallunk az ökológiai lábnyomról. Ha ezt egy kicsit közelebb engedjük magunkhoz, és nem csak az újságokban felbukkanó hírként tekintünk erre, akkor - annak ellenére, hogy lassan elcsépelten hangzik - mi is tehetünk érte, mert igenis minden kicsi számít még akkor is ha az éléskamránk feltöltéséről is van szó!

Valljuk be, ha egy terméket megkedvelünk, akkor - mint ahogy már említettük - szívesen újravásároljuk. Főleg azokra az élelmiszerekre gondolunk itt, amelyek akár hosszabb ideig is elállnak. Ezen gondolatmenetet tovább folytatva keressük, kutatjuk  azokat  a termékeket, amelyek nagyobb kiszerelésben kaphatóak, és amellett, hogy kevesebbszer kell vásárolni mennünk, tovább is  a rendelkezésünkre állnak.

Mi minden kapható nagyobb tételben?

Manapság gyakran találkozhatunk a gasztro szóval és sokan valami éttermi dologra asszociálnak. De itt rögtön vonatkoztassunk is el a konyhától és ne valami ahhoz kapcsolódó szakkifejezés jusson az eszünkbe, hanem több kiló súlyú - általában 5kg -  vagy több literes kiszerelésű termékre gondoljunk. De nevezhetjük nagy, vagy családi kiszerelésű termékeknek is. Válogathatunk gluténmentes lisztek, gabonák, hüvelyesek között, de akár töbféle gabonapehely, természetes édesítőszerhidegen sajtolt olaj, azaz a tartós élelmiszerek azok, amelyekkel nagyobb csomagolásban  is találkozhatunk.

Vegasztro termékcsalád bio gluténmentes gabonái, a BiOrganik folyékony édesítői, a görög Sparta extra szűz olívaolaj, valamint GreenMark Organic termékek mind-mind olyan márkák, amelyek között szemezgetve, ha a nagyobb csomagolást választjuk, akkor nemcsak időt takarítunk meg, de költséghatékonyabbá is tudjuk tenni a vásárlást.

A tudatosság az Élet minden területén  jó lenne, ha személyes igény lenne. Ha beszéd helyett inkább cselekszünk és példát mutatunk, akkor egyre többekben merül fel természetes igényként, a tudatos életmód, mind a bevásárlás, mind a háztartás vezetése, mind pedig a mindennapi Élet során!

Tartalomhoz tartozó címkék: cukormentes gluténmentes Olvasnivaló