Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi, nagy kiszerelésű termékek a kamrában

Családi, nagy kiszerelésű termékek a kamrában

Webáruházunk egyre bővíti kínálatát a gasztro kiszerelésű termékek körében, mert úgy véljük mind magánszemélyeknek, mind pedig intézményeknek, vállalkozásoknak jó választás ha egyszerre nagyobb mennyiséget vásárolnak egy termékből.

Lássuk az előnyöket:

- gazdaságos: a legtöbb ilyen csomagolású termék anyagilag jobban megéri, mint kisebb társa. Akár 20% eltérés is lehet a termék kilogrammonkénti árában. Figyelem! Vannak gyártók akik kihasználják a vásárlók figyelmetlenségét és a nagyobb pakkokat drágábban adják! Mindig hasonlítsa össze az egységárakat! Mi, az enniValót mentes élelmiszerek webáruházában csak olyan családi kiszereléseket kínálunk aminek tényleg kedvezőbb az egységára a kisebb kiszerelésű terméknél.

környezettudatos: ebbe egyszerű belegondolni, lássunk csak egy példát. 5 db 1 kg-os Panda rizs csomagolóanyaga már ránézésre is jóval több műanyagot tartalmaz mint 1 db 5 kg-os rizsé! Vagy 1 db 1,5 literes mosószer műanyag flakonja összehasonlítva egy 3 literes társával... hát igen, mert már csak a kupakjuk is ugyanakkora... de van egy jó hírünk, hogy az enniValót webáruházban megvásárolható Cleaneco termékek csomagolásának mindegyike lebomló, így napi rutinjával nem szennyezi a környezetet ha ezeket a tisztítószereket, mosószereket, szappanokat választja.

Esetleg Ön rakja el télire a család lekvárját vagy befőttjét? Akkor édesítésként jó döntés a PaleOk szűrt almacukor választása 1 literes kiszerelésben.

Amennyiben a fenti indokokkal sikerült meggyőznünk Önt akkor a vásárlás során válassza a házhozszállítás opciót, kérje a megvásárolt termékeket az ajtajáig és ezzel a sorbanállást és a nehéz szatyrok cipelését is megspórolhatja magának!

Nézzen vissza gyakran hozzánk, mert folyamatosan bővítjük gasztro kiszerelésű termékeink skáláját is!

Tartalomhoz tartozó címkék: cukormentes gluténmentes