Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukormentes gyümölcslevek, szörpök

A természet a legnagyobb alkotómester. Mindig olyat hoz létre, ami finom, tápláló és a legteljesebb összetételű. Ezt alapul véve igyekszünk mi is azokat a gyümölcsleveket, szörpöket kiválogatni, amik hűen tükrözik ezt vissza. Nem is kérdés, hogy kizárólag cukormentes termékeket talál itt!

Rendezés:

Az enniValót webáruházban különös figyelmet fordítunk azon termékek kínálatára, melyeket nehezen lehet beszerezni, különlegesek, vagy nagyon finomak, viszont még kevéssé ismertek, természetesen a háromszorosan mentes szempontot szem előtt tartva. 

A gyümölcslevek kategóriába csak és kizárólag olyanok kerülhetnek bele, amelyek cukormentesek és különösen örülünk, amikor olyan termékekre bukkanunk, amelyek édesítését a gyümölcsökben található természetes édességgel oldják meg. 

Hadd mutassuk be elsőként a prémium márkájú Sonnentor bio szörpöket, melyeket almalé sűrítménnyel édesítettek ezáltal  a lehető legtermészetesebb ízzel ajándékoznak meg minket. Mentes létükre nagyon finomak, a szörpkészítés újra mindennapjaink része lehet.

A Pödör 100% homoktövisvelő egy 100ml-es üvegbe zárt csupavitamin. Szörpként fogyasztva, esetleg almalével keverve nagyon finom!

A Garden gyümölcslevei cukormentesek, 100%-os gyümölcstartalmúak. Kicsi kiszerelésének köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük vagy akár ízesítésre, főzéshez is használhatjuk őket.

A Limmi, Alce Nero és BiOrganik lime illetve citromleveit kiváló minőségű, lédús olasz gyümölcsökből készítik. Használhatja teához, limonádéhoz vagy főzéshez. Mi a minőségben hiszünk. Kóstolja meg Ön is!