Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukormentes gyümölcsporok, fűszeres latte-porok

A gyümölcsporok, fűszeres latte-porok viszonylag új termékek a hazai piacon. Minőségi alapanyagok, természetes íz, mindez cukormentesen. És miért pont fűszeres latte-porok? ...mert egy kis extra kényeztetés mindenkinek jár. Növényi itallal elkeverve a legfinomabbak.

Rendezés:

A gyümölcsporok elsőként külföldön, tőlünk Nyugatra jelentek meg, és napjainkban igen közkedveltek arrafelé. Hogyan is lehet gyümölcsből por állagot létrehozni tehetjük fel magunknak a kérdést? Egy különleges eljárással a liofilizálással.

Itthon  egyre többet lehet olvasni a liofilizálásról, ami annyit jelent, hogy a tartósítást fagyasztva szárítással végzik. A fagyasztva szárítás egy speciális és igen költséges eljárás, melynek során a gyümölcsöt nagyon alacsony hőmérsékleten fagyasztják, majd vákuumban hosszú ideig szárítják. Ezzel a technológiával a gyümölcsből el tudják távolítani az összes vizet anélkül, hogy megváltozna annak színe, továbbá a benne lévő értékes összetevők maradéktalanul megmaradnak. Végezetül a gyümölcsöt finom porrá őrlik. Így készülnek a Pödör gyümölcsporai is, 100% természetes, tiszta és ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsökből.  Gyümölcsporaink nem tartalmaznak, tartósítószert, ízfokozókat, adalékanyagokat és hozzáadott cukormentesek is, azaz csak a gyümölcsben természetes formában előforduló cukrok találhatók meg bennük. Kóstolja meg Ön is ezeket a különleges finomságokat!

A Sonnentor  fűszeres latte porai - ahogy a neve is mutatja - a tejek, növényi italok illetve kávék ízesítését tűzte ki célul. Négyféle íz, négyféle különlegesség, négyféle szemet gyönyörködtető színvilág!  Próbálja ki, nem fog csalódni!