Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukormentes konzervek

Zöldségkonzervek széles választéka a - nem akármilyen - paradicsomkonzervtől a quinoán át egészen a spárgáig. Salátákba, levesekbe, köretként, kenceként, mártásként, hogy ízeket és színeket vigyünk hétköznapjainkba. 

 

Rendezés:

Valljuk be első hallásra nem tűnik túl izgalmasnak a konzerv téma, pedig ha őszinték akarunk lenni, akkor minden bizonnyal mindenki tudna mondani példát arra, hogy hányszor húzta ki a bajból, de legalábbis csillapította az éhségét valamilyen étel főszereplőjeként vagy szükségmegoldásként csak úgy magában fogyasztva.   

Hosszú, hosszú évek óta a a bádog doboz design nem változott, de életünket megkönnyítve már szinte mindegyik kapott a tetején elhelyezett  kis nyitófülecskét (ügyesen kell azért bánni vele, mert, ha éppen a konzerv nyitásánál marad a kezünkben és éppen nincs konzervnyitó, akkor akár hoppon is maradhatunk). A lényeg, hogy tulajdonképpen nem lehet megunni őket. Szebbnél szebb külső címkével látják el őket és igazából a beltartalom manapság ugyanolyan hangsúlyt kap sokunk örömére. Napjainkban sok esetben kíméletes eljárással, tartósítószerek valamint só és cukor hozzáadása nélkül készülnek, ilyen formában is támogatva az egészséges életmódot folytatókat.

A cukormentes konzervek, azon belül is a zöldségkonzervek kiemelt szerepet kapnak az enniValót webáruházban, hisz a kínálat e tekintetben is egyre inkább szélesedik, de mindig van hova fejlődni, mert azért a hozzáadott cukortól nem könnyű "megszabadulni". Keressük a különlegességeket, mint például a spárga és a datolya-koktélparadicsom személyében, de egy bab vagy zöldborsó konzerv sosem hiányozhat a palettáról. Újdonságnak számít egy quinoa konzerv, mint gluténmentes és cukormentes alternatíva egy személyben. És természetesen szeretnénk előbb, mint utóbb a cukormentes gyümölcskonzervek "vizeire" is elhajózni.

Mi továbbra is keressük az újdonságokat, különlegességeket, hogy mások is finom ételeket készíthessenek, még ha csak egy konzerv segítségével is!