Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukormentes lekvárok

Cukormentes lekvár kínálatunkban talál természetes édesítésű, édesítőszer hozzáadásával készült, illetve mézzel ízesített finomságokat. Számos gyümölcs közül válogathat az áfonyától a homoktövisen át egészen a szilvalekvárig.

Rendezés:

Cukormentes lekvár kategóriánkba jó szívvel gyűjtöttük össze azon készítményeket, melyeket természetes módon édesítettek, vagy édesítőszerrel készültek. Elsősorban azokra gondoltunk, akik diétájuk vagy életmódjuk miatt kénytelenek kerülni a cukrot, vagy csupán tudatosan és egészségesen táplálkoznak. 

Napjainkban olyan gyártási folyamatokat alkalmaznak már a nagy gyártók, hogy a gyümölcsök eredeti ízét megtartva az édesítéssel csupán még jobban kiemelik annak természetességét. Ne higgyük, hogy a cukormentes lekvár bármivel is kevesebb lenne, mint hagyományos társai. Sőt! Vannak prémium minőségű, illetve bio tanúsítvánnyal rendelkező lekvárjaink. És van olyan gyártónk, aki a lekvárok készítésénél évtizedek óta hagyományos módszereket alkalmaz, és ezzel vált a piac közkedvelt és ismert szereplőjévé.