Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Finomított cukormentes csokoládék, bonbonok

Cukormentes csokoládé kompromisszumok nélkül. Választékunkban megtalálja a mellékíz nélküli édesítés szinte minden módját, az ízek széles skáláját. Megmutatjuk, hogy cukormentesen is lehet édes az élet. 

Rendezés:

Csokoládék-bonbonok... minden alkalomra!

A bonbonok apró édességek csokoládéból, amiket különféle töltelékekkel ízesítenek. Adhatjuk alkalomra őket, vagy csak kedvességből, mindig sikert aratunk velük. Főleg ha nincs bennük kompromisszum, azaz cukormentesen édesítőszerrel, vagy kókuszvirágcukorral készülnek. A Majomkenyér jelenleg háromféle ízben készíti csokis, melyek epres-kókuszosak és málnás-kókuszosak és - nálunk ez a befutó - sós-karamellás ízesítésűek. Garantáltan minden ízlelőbimbót megdolgoztat. A helyes, mutatós 42 g-os csomagolás már csak egy szalagot kíván és máris átadhatjuk új gazdájának. Garantáljuk, az érte kapott mosoly nem marad el.

Csokoládék, hát igen, a jó öreg csokoládék... már Gombóc Artúr is tudta, hogy nincs jobb a csokoládénál, rajongott is értük. Szerette a kerek csokoládét, a szögleteset, a hosszút, a rövidet, a gömbölyűt, a laposat, a tömört, a lyukasat, a csomagoltat, a meztelent, az egészet, a megkezdettet, az édeset, a keserűt, a csöveset, a mogyorósat, a tejcsokoládét, a tavalyit, az ideit és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon. 

Most mindenki szeme előtt ott lebeg a kék színű kövér madár, a jól ismert meséből. Mi így szeretjük Őt, kövéren. ... de ha tudta volna azt, amit már sokan tudunk, hogy léteznek cukormentes csokoládék édesítőszerrel, kókuszvirágcukorral biztosan azokat is megkóstolta volna.. és a pocakja sem lett volna ekkora :) Hisz ezekkel az édesítési módokkal is léteznek fahéjas, erdei gyümölcsös , mandulás ...és sok-sok féle ízesítésű és formájú csokoládék. A tábla csokoládétól egészen a szeletekig. 

Szóval bármilyen ízesítésű és kiszerelésű csokoládét keres az enniValót gluténmentes és cukormentes webáruház kínálatában, biztosan talál magának és leendő megajándékozottjának megfelelőt! ... de javasoljuk, hogy a sós-karamellásat semmiképpen ne hagyja ki! :)