Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Növényi édesítők, szirupok

A folyékony édesítők használata rendkívül egyszerű, a természet ajándéka flakonba zárva. Legyen szó almacukorról, rizsszirupról, stevia cseppről vagy agavé szirupról, mindenképpen egészséges, cukormentes megoldásokat kínálunk. 

Rendezés:

Ha pár évvel ezelőtt megkérdeztünk volna valakit, hogy mondjon folyékony állagú édesítőt, akkor minden bizonnyal szinte rögtön rávágta volna, hogy méz. Ma már azonban csak részben igaz ez, pontosabban  csak a  kizárólagossága szűnt meg.

Sokat változott a világ, az emberek élete, a táplálkozás, az élelmiszeripar és még lehetne sorolni. Egy biztos napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap és egyre többen igenis megválogatják, hogy mivel kívánják táplálni szervezetüket. Az édesítés kérdése valószínűleg mindig is örök téma lesz. Lehet, nem lehet, kell, nem kell, és egyáltalán mivel, mennyit és milyen formában.

A folyékony édesítők tárháza is egyre szélesedik részben a fogyasztói igények, részben pedig az élelmiszeripar fejlődésének köszönhetően. Egyre különlegesebb alapanyagok felhasználásával készítenek édes nedűt a vásárlók vagy az újdonságokat keresők nagy örömére. Kategóriánkban a gyümölcsből kivont szirupok képezik a választék szinte egészét, szem előtt tartva a természetességet. 

Almacukor, datolyaszirup neve hallatán talán a szemünk se rebben, agave, kókuszvirág szirup esetében már talán jobban elgondolkodunk, hogy milyen is az, hogyan készül, milyen az íze és mire is való. Egy biztos, mindegyik folyékony édesítő 100%-ban a természet ajándéka, semmi mesterséges adalék, ízfokozó és társaik...És ha gyümölcsből lehet készíteni szirupot, akkor gabonából miért is ne? A gabona megfelelő feldolgozása során "születik" meg a rizsszirup, amelyet nálunk a Biopont és a Biorganik bio minősítésű termékei képviselnek. Stevia rajongóknak a cseppenként adagolható édesítőnket ajánljuk. Úton, útközben bármikor használható.

A folyékony édesítők felhasználhatóságukat illetően sütésre, főzésre, ízesítésre kiválóak. Érdemes kísérletezni kipróbálni több fajtát is, így téve minél, színesebbé, azaz édesebbé ételeinket. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan újabb különlegességekkel tudjuk meglepni Önöket itt az enniValót webáruházban!

Édes ízzel lehet, de nem érdemes élni? Mindenkinek magának kell eldöntenie ezt, de mint sok mindenben az életben itt is érvényes, ha megtaláljuk az egyensúlyt, akkor már igen sokat teszünk önmagunkért.