Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes alaptészták

Kategóriánkban lévő gluténmentes tészták összetétele rizs, kukoricacsicseriborsó, illetve ezek keveréke. Különösen örülünk a gluténmentes gnocchinak és tortillának, valamint a nem hétköznapi formáknak. Válogasson kedvére!

 

Rendezés:

Számtalan méret, külső, felhasználási mód. Az a fajta étel, amit könnyen választunk, az emberek nagy többsége szeret, és a gyerekek egyik kedvence. Ez pedig a tészta. És az akkor sincs másként, ha az a tészta gluténmentes.

Ebben a kategóriába a rizs, kukorica és csicseriborsó alapú gluténmentes tésztákat válogattuk össze. Az az igazság, hogy a mai napig rácsodálkozunk arra mi is, hogy lehet két azonos márkájú, azonos összetételű tészta mégis annyira más?! Márpedig más enni egy spagettit, egy kagyló formát, egy lasagne-t vagy egy sima penne-t. Változatosságot visz az étkezésbe egy gluténmentes gnocchi, vagy egy kisebb gluténmentes tortilla, esetleg egy nagyobb wrap.

A minőségi gluténmentes tészta ott kezdődik, hogy főzés után nem ragadnak össze a tésztaformák, és felületükön sem képződik egy ragacsos réteg. A jó minőségű tészta másik ismérve, hogy nem a tészta formája és a barázdáltsága miatt öleli körbe a szósz, hanem a tészta textúrája / porozitása teszi mindezt lehetővé. 

Termékválasztékunk összeállítása során elsődleges szempont volt, hogy a közhiedelemmel ellentétben megmutassuk, igenis a mentes is lehet finom. Olyannyira, hogy egy gluténmentes tésztás vacsoránál a vendégek, mikor végigdícsérték a menüt, nem is sejtették, hogy aznap hogyan is étkeztek...:)