Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és cukormentes ételízesítők

Olyan ételízesítőket kínálunk, mint példálul a nagy sikerű Gomasio szezámsó, az algás fűszersó, a folyékony füst, bio leveskocka, vagy a sómentes ételízesítő mix. Természetesen továbbra is cukormentesen és gluténmentesen.

Rendezés:

A gluténmentes és cukormentes ételízesítők kicsi, de nem elhanyagolható szegmensét képezik az egészséges táplálkozásnak. Természetesen a főzés során felhasznált alapanyagoknak is van íze, de sok esetben nem árt -sőt  szükséges is lehet- egy kis "rásegítés" a minél teljesebb, harmonikusabb ízvilág eléréséhez.

Elmúltak azok az idők, amikor csak a  vegeta és leveskocka jelentette az ételízesítést. Mára már sokféle táplálkozási irányzatnak megfelelő termék kerül a piacra,  azonban a gluténmentesség és cukormentesség, főleg a kettő így együtt próbára teszi a keresőket, ezáltal minket is. A gyártók, termékfejlesztők  egyre több szempontra figyelnek oda, de van még hova fejlődniük nekik is...

Éppen ezért számunkra, mindig nagy kincs, ha olyan ételízesítőkre bukkanunk amelyek maradéktalanul megfelelnek a kritériumainknak. A cukormentesség alkotja a szűkebb keresztmetszetet, mert szinte mindenbe kerül belőle. Hiába gyönyörű szép egy termék összetétele, ha ott "díszeleg" a cukor is közte.

Fűszersó, zöldségmix, zöldségleveskocka mind szerepel a kínálatunkban. A vegetáriánus és a vegán táplálkozást folytatók számára ajánljuk a Természetes folyékony füst nevű termékünket, amely segítségével füstös ízt adhatunk ételeinknek, amely sok étel elkészítésénél nagyon jól jön. Érdemes megismerkedni más országok konyhaművészetével, olyan értelemben, hogy ők hogyan csinálják, mivel ízesítenek. Így bukkantunk a Rapunzel Gomasio nevű fűszersójára, amely a japán konyha közkedvelt ételízesítője.

Termékválasztékunkat folyamatosan bővítjük, az összetevőket minden esetben átnézzük, így Önnek már csak választania kell!