Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes gyümölcsszeletek hozzáadott cukor nélkül

A cukormentes gyümölcsszeletek a természet ízét hozzák otthonunkba. A nyers szeletek összetevői kizárólag magok, aszalványok, gyümölcsök, így az összetevőkből adódóan minden gyümölcsszelet gluténmentes is. Az energiaszeletek laktatóak, táplálóak és emellett egészségesek is.

Rendezés:

A gyümölcsszeletek azokra a napokra vannak kitalálva, amikor nincs ideje a hosszabb, kényelmesebb reggelire vagy a gyermek tízóraijának elkészítésére. Csak választ egyet a sokféle ízű energiaszelet közül, berakja a táskájába és már fel is dobta a gyerek napját és energiaszintjét, hogy a hosszú iskolai időszakban is jól teljesítsen. ...nyári szünetben egy utazáshoz, strandoláshoz is igen jó társ. Este felé, amikor már nem akar az ember nehéz ételt fogyasztani, akkor is jól csillapítja az étvágyat, de emellett nem zavarja meg az éjszakai pihenést. ... esetleg csak a lelkének kéne egy kis finom nasi?

Ezekkel a gluténmentes gyümölcsszeletekkel bűntudat nélkül elégítheti ki igényeit. Miért is? Mert például a Mendula termékek nem tartalmaznak felesleges összetevőket, hozzáadott cukrot, adalékanyagot, zsiradékot. Alkotóelemei csak tiszta, nyers, növényi hozzávalókból állnak, így mi, az enniValót webáruház Lányai jó szívvel ajánljuk őket. Az energiaszeletek édes ízét datolyapaszta, aszalt mangó és almasűrítmény adják.

Próbálja ki gyümölcsszeleteinket, melyek sok gyümölccsel, magokkal és finomított cukor hozzáadása nélkül készülnek, hogy mindig legyen elég energiája arra, amit épp csinálni szeretne!