Gluténmentes és cukormentes kekszek

Gluténmentes és cukormentes kekszek

Kekszek mentesen, ámde ízesen!

A keksz tipikusan az a nassolnivaló, ami az édességek kategória kiemelt terméke. Ha belegondolunk, egy átlagos bevásárlásnál is legtöbbször a bevásárlókosárban köt ki egy csomag keksz, nápolyi vagy ostya. Mert nagyon jól esik kávé vagy tea mellé reggel, útravalónak a táskába dobva, vendég érkezésekor, hogy legyen mivel megkínálni őt, vagy csak egyszerűen apró figyelmességként a gyerek uzsonnás csomagjába rejtve.

Sütni vagy venni?

Véleményünk szerint mindkettő! Ahogy az Élet minden területén, itt is az egyensúly a fontos. Nagyon jó érzés sütni, alkotni, kísérletezni. Formázni, kiszúrni, gyúrni, végül pedig kóstolni és kóstoltani! A gluténmentes lisztek és lisztkeverékek igen bőséges kínálata bőven ad inspirációt a sütéshez. Az édesítés és ízesítés végtelen lehetősége miatt pedig szinte biztos, hogy nem lesz 2 egyforma tálca kekszünk. Szívből ajánljuk a cukormentes aszalványok és magok kínálatát, illetve a gluténmentes pelyhek  számtalan ízét és formáját. A "megszokott" csokoládés íz természetesen mentesen is ugyanolyan finom lesz. Képletesen mégis talán az olajos magkérmek használatával kerül fel a cseresznye a tejszínhab tetejére. Akár a tésztába keverve, akár két keksz közé töltve, egy valódi, homemade finomságot kapunk!

Venni és enni?

Valóban nincs mindig időnk (netán kedvünk) sütni. De szerencsére mára a gluténmentes kekszek és cukormentes kekszek választéka óriási! Sőt, webáruházunkban a mindkét mentességnek is megfelelő kekszek, ostyák is igen ízletesek! Kóstoltuk, ízlelgettük, van kedvencünk és van "mindigaszekrénybenlapuló". 

Gluénmentes zabkekszA kekszek mindegyike természetesen gluténmentes. Édesítés szempontjából pedig talál édesítőszerrel készítetteket, kókuszvirágcukros vagy növényi sziruppal tökéletessé varázsolt finomságokat. 

Az apró boldog pillanatok összessége teszik az életet boldoggá. És a kanapén, feltett lábbal eltöltött fél óra is egy ilyen pillanat lehet. Nem a keksztől és kávétól. Hanem attól, hogy megéljük a jelent. 

Tartalomhoz tartozó címkék: cukormentes gluténmentes Olvasnivaló