Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és cukormentes szószok

Legyen szó egy eredeti olasz Granoro paradicsomszószról, egy Clearspring mikawa mirin-ről vagy egy gluténmentes tamari szójaszószról, egy dolog biztosan közös bennük: nem tartalmaznak felesleges hozzáadott cukrot. 

Rendezés:

Táplálkozás tekintetében a szószokról sem szabad megfeledkeznünk és abszolút érdemelnek akkora figyelmet, hogy külön kategóriaként kezeljük őket az enniValót webáruházban. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni és újra meg újra leírni, hogy továbbra is kizárólag a gluténmentes és cukormentes termékek jöhetnek szóba nálunk a szószok terén is.

A szószok gyakran nélkülözhetetlen hozzávalóként funkcionálnak az ételeink elkészítésénél, sokszor pedig az ételek ízét emelik ki vagy új ízekkel gazdagítják azokat. Hogyan is tudnánk paradicsomos tésztát vagy pizzát paradicsomszósz nélkül - feltéve, ha nem ragaszkodunk friss alapanyagok felhasználásához - vagy ázsiai ételeket szójaszósz nélkül elkészíteni. Reméljük ebben egyetértenek sokan velünk!

Új termékek felkutatásában nincs könnyű dolgunk, kritériumainkból nem engedünk. A cukormentesség szem előtt tartása jelenti a nagyobb akadályt, bár ezen már meg sem lepődünk. Természetesen ez nem szegi kedvünket és lelkesedésünket, folyamatosan keresünk, bővítünk és szeretettel kínálunk!