Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és finomított cukormentes alaptermékek

Kategóriánkban megtalálja mindazt, amire egy gluténmentes és finomított cukormentes konyhában szüksége lehet a mindennapokban. Kiemelten kezeljük a gluténmentes liszteket és tésztákat, hiszen azok valóban alaptermékek

Amikor az enniValót webáruházat elindítottuk, sokat gondolkodtunk az egyszerű, átlátható kategóriafelosztáson. Saját tapasztalatainkat alapul véve ide válogattuk össze azon termékeket, melyek egy gluténmentes és finomított cukormentes konyha alapélelmiszerei lehetnek. A gluténmentes liszteknél megtalálja a hétköznapokban használt egyszerű lisztkeverékeket, a gluténmentes kenyérliszt keverékeket, illetve a legkülönlegesebb liszteket is. Számos ismert márka van jelen a piacon, és a reform életmód térhódításával a gyártók és forgalmazók száma is folyamatosan nő itthon és külföldön egyaránt. A Biorganik, Dénes Natura, Kenyérvarázs, Vegabond, Naturmind, az it's us, PaleOk, Naturbit és Eden Premium választéka igen bőséges, a Schär, Pödör, Bauckhof és Clearspring pedig a prémium kategóriát képviselik. 

Amilyen egyszerűnek tűnik, annál több figyelmet kellett fordítanunk arra, hogy a gluténmentes darák és panírmorzsák kategóriában valóban jól használható és finomított cukroktól mentes termékeket találjon. Csemegéztünk a Biopont, Naturmind, Natural, It's us és Bauckhof kínálatából, ezeket mind szívből ajánljuk Önnek. 

A gabonák és hüvelyesek kínálatában egyik kedvencünk a Panda és Double Panda jázmin rizs, valamint a BiOrganik kerekszermű barna rizse. Termékpalettánk megmutatja, hogy a gluténmentes táplálkozás során is milyen sokféle hüvelyes ből és gabonaféléből tudunk választani.

gluténmentes tésztákról nagyon sokat lehetne írni, abszolút az egyszerű de nagyszerű kategória. Ma már alig érezni különbséget a hagyományos tésztákkal összehasonlítva, köszönhetően az olyan márkáknak, mint a Granoro, Schär, Barilla, Le Veneziane. A minőséget szem előtt tartva felvettük a termékpalettánkra a Civita, Eden Premium, It's us, Mimen, Tao Tao termékcsaládokat is. Nemcsak a összetételükben, de formájukat tekintve is igen változatos a fehozatal. Hadd emeljük ki a gluténmentes gnocchi választékunkat, melyet egyelőre még kevés helyen árulnak. Ugyanígy kincsnek számít a gluténmentes lasagne tészta, illetőleg a gluténmentes wrap / tortilla lapok. Ha a megszokott levesbetétünket szeretnénk valami újdonságra cserélni, ami természetesen mentes és finom is egyben, kitűnő alternetíva Kitti's tarhonyája, a Schär Anellini gyűrűs tésztája, Mimen kagylós betétje és a cérnametéltek széles választéka. 

Az embernek nem mindig van ideje vagy kedve sütni, de egy reggelire, uzsonnára az extrudált, puffasztott termékek is bőséges ízválasztékot adnak. A Cerbona és Abonett mellett mindenképp meg kell említenünk a Nébar és Rice Up termékcsaládot, a honlapunkon jelen lévő termékek már korántsem egyhangúak. 

A pelyhekről és kásákról először mindenkinek a reggeli jut eszébe, szerencsére a választék itt is igen bőséges. A Biorganik, Naturmind, Dénes Natura és Greenmark pelyhei legalább annyira kedveltek, mit a Hester's Life, Biopont, Biorganik, Bauckhof, Gabijó vagy Viblance kásái, illetve a jól ismert The Great British Porridge egyenesen Angliából. Ez nem verseny. Csak bőséges választék, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Válogasson kedvére Ön is!