Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes kenyerek

A gluténmentes kenyér is lehet finom, laktató, még hozzáadott cukor nélkül is! Bagel, bagett, buci, ciabatta, focaccia, panini vagy pizza? Találja meg kedvencét Ön is!

Rendezés:

Olyan gluténmentes kenyereket válogattunk össze, melyek nem tartalmaznak feleslegesen hozzáadott cukrot. A webáruház legkarcsúbb kategóriájaként indult, de legnagyobb örömünkre, szépen kikerekedett. Köszönhető ez egyrészt annak, hogy van olyan gyártó, aki az összetételek listájából kivette a cukrot, és pl. rizssziruppal helyettesítette azt. De természetesen akad olyan márka is, ahol a pékáru édesítése felesleges is.

A kenyerek mellett a gluténmentes pékáruk kategóriájába belekerült zsemle, panini, buci, bagett, facaccia, ciabatta, de megtalál olyan gluténmentes pizza alapot is, melyet kedvére ízesíthet, és nagyban megkönnyíti a hétköznapok rohanásában a vacsorát. 

Egy dolog biztos. Aki a gluténmentes étrendet követi, annak erősen ajánlott valamelyik kenyérből otthon tartani egy-két csomaggal, mint arany tartalék. Mert mi még mindig nem tudunk úgy beugrani a sarki pékségbe, hogy ott biztosan találjunk számunkra megfelelő péksüteményeket.