Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes kenyerek

A gluténmentes kenyér is lehet finom, laktató, ámde nagyon nehéz megtalálni, azt amelyik hozzáadott cukor nélkül készül. Igyekszünk kiválasztani azokat a termékeket, amelyek mindkét szempontnak megfelelnek! 

Rendezés:

Fel van adva a lecke! Olyan gluténmentes kenyereket keresünk, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot... Hm.. az egész webáruház legkarcsúbb kategóriája, egy még mindig tátongó piaci rés. 

De azt mondják, az igaziból is csak egy létezik, miért is ne lehetne megtalálni az igazi gluténmentes kenyeret egy ilyen picinyke kategóriában? Kóstoltuk, szeretjük, esszük és szívből ajánljuk!

Fenti sorokat akkor írtuk, amikor még csak egy darab kenyér képviselte a kategóriát, azóta - szerencsére - a helyzet változott, a kínálat bővül, sőt! Találunk szénhidrát csökkentett termékeket, a KETO diéta előírásainak megfelelő kenyeret, élesztőmentes változatokat, na és az olasz "zsömleváltozatok" minden fajtáját. Egy dolog biztos. Aki a gluténmentes étrendet követi, annak erősen ajánlott valamelyik kenyérből otthon tartani egy-két csomaggal, mint arany tartalék. Mert mi még mindig nem tudunk úgy beugrani a sarki pékségbe, hogy ott biztosan találjunk számunkra megfelelő péksüteményeket.