Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes kenyérhelyettesítők

A hétköznapok gluténmentes kenyérhelyettesítői. Legyen szó puffasztott rizsszeletről, extrudált kenyérről, lapkenyérről vagy szendvicsről, összetételükben és ízükben igen széles a választék, hogy megtalálja nálunk a legfinomabbat!

 

Rendezés:

Ha gluténmentes kenyérhelyettesítőről van szó, akkor minden bizonnyal a sokak által ismert Abonett extrudált kenyér jut először az  eszünkbe, de hamarosan kiderül, hogy azon túl is van ám Élet. Azaz léteznek olyan alternatívák, amelyek finomak, táplálóak és még inkább változatosabbá tudják tenni étkezéseinket, ráadásul még cukormentesek is!

De egy pár szó essen azért róluk is, mert maga az előállítási folyamat az egyedi! Az extrudált kenyeret különleges eljárással készítik, mivel magas hőmérsékletet és nyomáskülönbséget alkalmaznak gyártása során. Számos változatban léteznek, mind íz (natúr, sós, édes), mind pedig alapanyag tekintetében. Az enniValót webáruházban hatféle Abonett gluténmentes kenyérhelyettesítőt talál és négyféle Abonett sandwichből válogathat. A sandwicheken belül is van sós és édes választék. Így több helyzetben is megoldást nyújthatnak egy étkezés kiváltására. Az extrudált kenyér igen alkalmas különböző diéták, fogyókúrák kiegészítésére, hagyományos pékáruk helyettesítésére.

A gluténmentes puffasztott rizs alapú szeletek más állagot képviselnek, és különféle ízesítésűek is. Puhaság, lágy roppanósság, viszonylag naturális ízvilág jellemzi őket, így bátran kombinálhatóak különböző feltétekkel.  A Cerbona és Rice up termékei igen ismertek, a kerek lapokat bármivel megkenhetjük, megpakolhatjuk, ízesített változatuk önmagukban fogyasztva is finom.

A Nébar gluténmentes lapkenyerét illetően mindenképp ki kell emelnünk a remek csomagolást és a fűszerezést! Ezen felül pedig  új ízt, új roppanósságot képvisel. A lapocskák elsőre vékonynak tűnnek, de ez mit sem von le az értékükből. Könnyen tarthatunk a táskánkban, autónkban egy-két zacskóval, de a gyerekek hátizsákjában is jó, ha lapul egy-kettő!

A gluténmentes lapkenyerek közül új vonalat képvisel küllemében, állagában a Nairn's termékcsalád  választéka. Jellemző rájuk a tömörebb szerkezet, ropogosság, finom ízesítés. Egy dolog még biztosan elmondható róluk, a gluténmentes és cukormentes lapkenyerek kategóriában igazán előkelő helyet érdemelnek. Finomak, táplálóak, minőségük pedig önmagáért beszél!