Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes kenyérhelyettesítők

A hétköznapok gluténmentes kenyérhelyettesítői. Legyen szó puffasztott rizsszeletről, extrudált kenyérről, lapkenyérről vagy szendvicsről, összetételükben és ízükben igen széles a választék, hogy megtalálja nálunk a legfinomabbat!

 

Rendezés:

Ha gluténmentes kenyérhelyettesítőről van szó, akkor minden bizonnyal a sokak által ismert Abonett extrudált kenyér jut először az  eszünkbe, de hamarosan kiderül, hogy azon túl is van ám Élet. Azaz léteznek olyan alternatívák, amelyek finomak, táplálóak és még inkább változatosabbá tudják tenni étkezéseinket, ráadásul még cukormentesek is!

De egy pár szó essen azért róluk is, mert maga az előállítási folyamat az egyedi! Az extrudált kenyeret különleges eljárással készítik, mivel magas hőmérsékletet és nyomáskülönbséget alkalmaznak gyártása során. Számos változatban léteznek, mind íz (natúr, sós, édes), mind pedig alapanyag tekintetében. Az extrudált kenyér igen alkalmas különböző diéták, fogyókúrák kiegészítésére, hagyományos pékáruk helyettesítésére.

A gluténmentes puffasztott rizs alapú szeletek más állagot képviselnek, és különféle ízesítésűek is. Puhaság, lágy roppanósság, viszonylag naturális ízvilág jellemzi őket, így bátran kombinálhatóak különböző feltétekkel. A kerek lapokat bármivel megkenhetjük, megpakolhatjuk, ízesített változatuk önmagukban fogyasztva is finom.

Kisebb-nagyobb csomagolás, változatos fűszerezés, különbség a lap vastagságában, roppanósságában, hogy mindenki megtalálja a számára legfinomabbat!