Gluténmentes édességek hozzáadott cukor nélkül

Kategóriánk minden terméke finomított cukormentes és gluténmentes is egyben. A cukormentes édességek között az édesítés minden formáját megtalálja, miközben figyeltünk arra, hogy az itt lévő összes gluténmentes édesség ne csak egészséges, hanem finom is legyen.

A gluténmentes táplálkozást folytatók számára is kulcsfontosságú az egészséges finomságok, a gluténmentes és cukormentes édességek egyszerű beszerezhetősége, különösen akkor, ha a finomított cukrokat is kerülni szeretnénk. Szerencsére ma már egyre több forgalmazó felismerte az ebben rejlő lehetőségeket és az enniValót gluténmentes webáruházban a Nassolnivalók kategóriába gyűjtöttük össze ezen kritériumoknak megfelelő termékeket, édességek és sós nassolnivalók formájában. Nálunk talál teljesen cukormentes és finomított cukormentes kekszet, csokoládét. Választékunkat folyamatosan bővítjük ügyelve a mentességek meglétére. Egyre kedveltebbek és ismertebbek a Mendula magkrémek, melyek felhasználása változatos, csak a kreativitásunk szab határt. A Nébar magkrémek újabb ízvilággal ismertetnek meg minket, ugyanakkor fontos megemlíteni a minőségéről híres Rapunzel és Clearspring márkákat is. 

A raw bar, avagy nyers szeletek, cukormentes gyümölcsszeletek, is egyre inkább teret hódítottak. Változatos összetételben a legkülönlegesebb gyümölcsök és magok keverékeiből állnak, egészségesek, és cukortól mentesek, mindamellett rendkívül táplálóak és finomak. A fehérjedús táplálkozást szem előtt tartók számára pedig a protein szeletek jelentenek kiváló választást. Rohanó életünkben elengedhetetlen, hogy legyen a táskánkban, kesztyűtartónkban és a gyerekek hátizsákjában egy nyers szelet vagy cukormentes gyümölcsszelet.

Kisebb kiszerelésű Majomkenyér, Glulu's vagy Gullon kekszek és ostyák közül válasszon egyet a délutáni kávé vagy tea mellé és a nap megújult erővel folytatódhat tovább. A Lea Life nápolyikat kiemelten ajánljuk az ostyák szerelmeseinek. Ez a márka kifejezetten gluténmentes és cukormentes édességeket kínál.

A cukormentes csokoládék íze ma már szinte nem különbözik a hagyományos csokoládék ízétől, ráadásul a termékpaletta itt is igen széles. Gluténmentes és cukormentes édességek területén az egyik nagy kedvencünk a Majomkenyér bonbonok, mert ajándéknak is tökéletesen jó választás, nem csak az íze, hanem egyes termékükön már előre rányomtatott masnis csomagolás miatt is. A Torras cukormentes csokoládék pedig sütéshez, krémekhez, vagy csak úgy magukban is nagyon finomak. 

A granolák, más néven sült müzlik is igen elterjedtek és kedveltek napjainkban. Bár nem hagyományos édességek, mégis ide sorolnánk őket, mert egy tállal belőlük igazi kényeztetésként hatnak ránk. Talán a Hester' Life volt ennek egyik úttörője, és követték őt a Mendula, Viblance és Gabijó granolái is. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy mindegyik gluténmentes és finomított cukroktól mentes változat a mentesség ellenére kiváló minőséget képvisel. A granolákat is számos módon lehet felhasználni, növényi tejjel, joghurttal, süteményekbe is tehetjük, de még magában fogyasztva is megállják a helyüket.

A Viblance és Bauckhof müzlik amilyen egyszerűek, olyan nagyszerűek. Pelyhesített gabona magok és gyümölcsök keveréke, kicsik és nagyok kedvence. 

Gondolva a nem édesszájúakra is, a sós nassolnivalók kategóriába összegyűjtöttük azokat az egészséges rágcsálnivalókat, amelyek különféle gluténmentes gabonák, hüvelyesek és zöldségek felhasználásával készülnek és fűszerezésük révén kapnak egy extra ízt. Bátran válogasson az enniValót webáruházban és kóstolja meg chipsek, flipsek, krékerek, grissinik egészséges változatát, természetesen gluténmentesen és cukormentesen. 

...gluténmentes és cukormentes édesség? Honnan máshonnan, mint az enniValót háromszorosan mentes termékek webáruházából!