Olajos magvak, aszalványok hozzáadott cukor nélkül

Natúr vagy pirított formában, keverve, ízesítve, szemezgessen egészséges olajos magjaink közül, és válogasson aszalt gyümölcs és zöldség kínálatunkból!

Olajos magvak valamint gyümölcs és zöldség aszalványok hozzáadott cukor nélkül. Egy egyszerű, de nagyszerű kategória. Mint a hab a tortán, vagy a cseresznye a habon. Lehet nélkülük főzni, de nem érdemes!

Az egészséges táplálkozás kapcsán az olajos magvak szerepe nem elhagyagolható. Bőséges energiát, vitamint és ásványi anyagot adó forrásnak számítanak, fogyasztásuk mindenképpen javasolt. Az aszalványok, legyen szó gyümölcsről, vagy zöldségről olyan tápláléknak számítanak, amelyek szintén gazdagíthatják, színesebbé tehetik az étkezéseinket, de itt különösen ügyelni kell a cukormentességre, és azokat választani, amelyek a természetesen előforduló cukrokon kívül hozzáadott cukrot nem tartalmaznak.

Az olajos magokat, aszalványokat tehetjük a reggeli müzlinkbe, kásánkba, joghurtunkba, keverhetjük süteménytésztába, és a pirított magokkal mindenképp érdemes megszórni a krémlevest.

Önmagukban fogasztva nassolnivalónak sem utolsóak! Rendkívül egészségesek és táplálóak!