Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és finomított cukormentes extrudált, puffasztott termékek

A hétköznapok gluténmentes kenyérhelyettesítői. Legyen szó puffasztott rizsszeletről, extrudált kenyérről, lapkenyérről vagy szendvicsről, összetételükben és ízükben igen széles a választék, hogy megtalálja az Ön számára legfinomabbat!

Rendezés:

Az extrudált kenyér

Különleges eljárással készül az extrudált kenyér, mivel magas hőmérsékletet és nyomáskülönbséget alkalmaznak gyártása során. Számos változata  létezik, mind ízében (natúr, sós, édes), mind pedig alapanyagában.

Az enniValót webáruházban hatféle Abonett gluténmentes kenyérhelyettesítőt talál és négyféle Abonett sandwichből válogathat. A sandwicheken belül is van sós és édes választék. Így több helyzetben is megoldást nyújthatnak egy étkezés kiváltására. Az extrudált kenyér igen alkalmas különböző diéták, fogyókúrák kiegészítésére, hagyományos pékáruk helyettesítésére.

A gluténmentes puffasztott rizs alapú szeletek más állagot képviselnek, és különféle ízesítésűek is. A Cerbona és Rice up termékei igen ismertek, a kerek lapokat bármivel megkenhetjük, megpakolhatjuk, ízesített változatuk magukban fogyasztva is finom. A Nébar szeleteinél mindenképp ki kell emelnünk a remek csomagolást! Új ízt, új roppanósságot, új csomagolást képvisel. Könnyen tarthatunk a táskánkban, autónkban egy-két zacskóval, de a gyerekek hátizsákjában is jó, ha lapul egy-kettő!