Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és finomított cukormentes kásák

Változatos ízvilág, kiszerelés, összetétel, elkészítési mód, de mindre igaz, hogy ezek a gluténmentes és finomított cukormentes kásák kategória "résztvevői". Natúr, gyümölcsös, fűszeres, hidegen vagy melegen fogyasztható? Válogasson kedvére!

Rendezés:

A kásafogyasztás mára már a reformtáplálkozás részét képezi, hozzátesszük jogosan. Talán inkább csak olyan értelemben szorul kiegészítésre, hogy lehet sokan nem is tudják -tisztelet a kivételnek- mennyi íz, gabonafajta, elkészítési mód, felhasználhatóság fűződik hozzájuk. Ebben szeretnénk egy picit  segíteni, hogy minél szélesebb körben ismertessük meg Önökkel a gluténmentes és finomított cukormentes táplálkozás eme szegletét.

Kezdjük is a legelején! A kása szó hallatán a zabkása sokaknak eszébe juthat, utána viszont lehet hosszasan gondolkodunk azon, hogy még mi mindenből készíthető kása? A termékpaletta széles és folyamatosan változóban van. Természetesen itt is csak a gluténmentes és finomított cukormentes kásák jöhetnek szóba a mi olvasatunkban.

Az egy összetevős natúr ízűtől kezdve a lényegében fogyasztásra kész kásákig sokfélével találkozhatunk. Hajdina, rizs, köles barnarizs, kukorica....  mind-mind kitűnő kása alapanyag. Fogyasztásukkal egészségesebb, táplálóbb és mentes ízekkel gazdagíthatjuk étkezéseinket, legyen szó reggeliről, de akár egy főfogásról is. Vannak könnyedén magunkkal vihető kis kiszerelésűek, vagy a  még praktikusabbnak számító poharas változatok. Ki-ki maga  dönthet arról, hogy saját maga szeretné elkészíteni vagy inkább előnyben részesíti a már előzőleg összeállított, ízesített kásákat. Mindegyiknek megvan a maga előnye, esetleges hátránya, de ez így rendben is van.

Általánosságban elmondható, hogy a gluténmentes kásák csakúgy, mint a granolák vagy müzlik, igen nagy népszerűségnek örvendenek, legyen szó natúr ízesítésű Biorganik vagy Biopont kásáról, vagy ízesített finomságról a Hester's Life-tól, Gabijó-tól, Viblance-től, Bauckhof-tól, vagy a nevében is nagyszerű The Great British Porridge-tól.

Egy kása teljesebb étkezést jelenthet pusztán attól, hogy meleg. Sokszor vagyunk úgy, hogy valami finomat, de meleget ennénk akár napindítónak, akár étkezések között. A felhozatal bőséges, bizony időbe telik, ha mindet ki szeretnénk próbálni. Kássázon velünk!