Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Olajos magkrémek hozzáadott cukor nélkül

Számos mag számtalan variációban krémes állagúvá őrölve, természetesen finomított cukormentesen. Magában fogyasztva, alapanyagként felhasználva, tápláló, energiadús finomság mindenkinek. 

Rendezés:

Az tiszta, 100% magokból álló olajos magkrémek napjainkban váltak ismertté, és ahogy gyors piachódításuk is mutatja, egyre közkedveltebbek. Sokáig tartott, amíg a gyerekkorunkból ismert és akkoriban szinte egyedüliként a magkrémpiacot uraló márka valódi kihívókra talált, ráadásul finomított cukroktól, adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentesen.

Az enniValót gluténmentes és finomított cukormentes webáruházban ezeket gyűjtöttük csokorba. A törökmogyorós magkrémek mellé aztán gyorsan felsorakozott a mandulakrém, kesudiókrém, földimogyorókrém, diókrém, pekándiókrém, pisztáciakrém, és mire ezt az írást befejezzük, talán épp egy újabb születik. A Nébar és Mendula jeles képviselői ezen termékeknek, de a Clearspring és Diablo is felismerte a termékekben rejlő töretlen siker lehetőségét. A Rapunzel a magkeverékekben egyedülálló, ügyesen keveri a kókuszt, mogyorót, mandulát, kesudiót kevéske datolyával. Semmiképp sem hagyhatjuk figyelmen kívül a tökmagkrémet sem, melyet szintén számos módon használhatunk fel. Pogácsába, tortillába, pitébe keverve, saláták ízesítésére, hogy csak néhányat említsünk. Végre megtaláltuk az egészséges és finom változatot, ráadásul gluténmentesen és finomított cukormentesen!