Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és finomított cukormentes pelyhek

Gabonából, magokból  készült gluténmentes és finomított cukormentes pelyhek elsősorban natúr ízben, hogy ki-ki a maga  kedvére süssön-főzzön belőlük vagy segítségükkel még egészségesebbé, táplálóbbá tegye étkezéseit.

Rendezés:

Táplálkozásunkban a gluténmentes és finomított cukormentes pelyhek még nem teljes mértékben foglalták el az őket megillető helyet. Tudjuk, hogy vannak, ismerjük is jó részüket, de a gyakorlatban mégis gyakran elfeledkezünk róluk vagy ha már azért a tudatosabb vonalat képviseljük  és az egészségünk fontos számunkra, akkor is csak 2-3 fajtát váltogatunk. A választék ennél szélesebb azért és a változatosság gyönyörködtet címszó alatt érdemes minél többet kipróbálni!

Legyen szó édes vagy sós ízről, főétkezésről, sütésről, főzésről vagy reggeliről, a pelyhek nem hiányozhatnak a gluténmentes konyhából.

Használjuk a burgonyapelyhet krumplipüréhez, knédli készítéséhez, reggelizzünk cukormentes kukoricapelyhet, ízesítsük kásánkat kókuszchipssel vagy kókuszreszelékkel. Tápiókagyöngy egy finom pudinghoz, a lenmagpehely, kölespehely kenyérsütéshez, rizspehely egy jó rizskásához és máris sokkal változatosabbá, táplálóbbá tettük az aznapi étkezést. Ne feledkezzünk meg az  örök kedvencről: a gluténmentes zabpehelyről sem, melynek elkészítésében, ízesítésében csak a képzeletünk szab határt!

 Pelyhek széles választékát találhatja az enniValót webáruházunkban, legyen raktáron Önnél is!