Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes készételek

Pár perc alatt  elkészíthető egytálételek, levesek, amelyek ékes bizonyítékai annak, hogy egy készétel is lehet egészséges, finom ráadásul még gluténmentes és hozzáadott cukrot sem tartalmaz!

Rendezés:

A készételek ma már messze túlmutatnak az E betűkkel túlzsúfolt, mesterséges ízesítőkkel felpumpált instant dolgoknál. Az egyre tökéletesedő eljárások, na meg a keresleti igények folyamatosan szülik a kínálat új termékeit. Ezek már nem az "olcsón, gyorsan, éhségcsökkentőt", hanem inkább a "gyorsan, minőséget, kompromisszumok nélkül, finomat" termékek. 

A rohanós hétköznapokon - bármennyire is igyekszünk szembe menni az állandó időhiánnyal - nagy segítséget nyújtanak a kategória termékei. És ha egy pillanat töredékéig rossz érzésünk támadna, hogy aznap nem sürgünk-forgunk a konyhában, ne legyen! A lehető legtöbbet hozzuk ki a vacsorával a gluténmentes készételek használatával.