Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes lisztkeverékek hozzáadott cukor nélkül

A gluténmentes és hozzáadott cukrot nem tartalmazó lisztkeverékek nagy segítséget nyújtanak abban, hogy otthonunkban is  könnyedén süssünk kenyeret, zsemlét, süteményt, piskótát, kekszet  és még sorolhatnánk... Mindezt végtelenül egyszerűen!

Rendezés:

A gluténmentes lisztkeverékek kategóriában szerencsére a választék nagy, ezáltal azok is könnyen belevághatnak az otthoni sütésbe, akik még nem jártasak a gluténmentes lisztek használatában, esetleg nincs elég gyakorlatuk abban, hogy ezek a lisztek azért másképp viselkednek, mint hagyományos társaik.

A piac igazodik az igényekhez, így mára már a mindent meg tudunk sütni a kész lisztkeverékek segítségével, követve a csomagoláson feltüntetett egyszerű instrukciókat. És vajon tudhat-e egy lisztkeverék annál többet, mint, hogy a belőle sült kenyér, palacsinta, pizza, piskóta, sütemény, lángos tökéletes lesz?! Használatukkal a sütés valóban egyszerű és gyors, a siker már-már garantált.