Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és finomított cukormentes lisztkeverékek

A gluténmentes és finomított cukormentes lisztkeverékek nagy segítséget nyújtanak abban, hogy otthonunkban is  könnyedén süssünk kenyeret, zsemlét, süteményt, piskótát, kekszet  és még sorolhatnánk. Mindezt végtelenül egyszerűen. Kezdő háziasszonyok is nyugodtan kísérletezhetnek vele! A siker nem marad el!

Rendezés:

A gluténmentes lisztkeverékek kategória jeles itthoni képviselői az Eden Premium, az it's us termékcsalád, Naturbit, PaleOk és a Dia-Wellness számtalan összetételben kapható keverékei kenyérhez, süteményhez, kekszhez, piskótához, linzerhez.

Szerencsére a választék nagy, ezáltal azok is könnyen belevághatnak az otthoni sütésbe, akik még nem jártasak a gluténmentes lisztek használatában, esetleg nincs elég gyakorlatuk abban, hogy ezek a lisztek azért másképp viselkednek, mint hagyományos társaik. Használatukkal a sütés valóban egyszerű és gyors, a siker már-már garantált.

A Schär márka ma már abszolút benne van a "gluténmentes köztudatban", ismertségének köszönhetően az egyik legkedveltebb gluténmentes lisztkeverék. Végül, de nem utolsó sorban hadd emeljük ki a Bauckhof márka kenyérliszt keverékeit. Egyik fajtája méltán kapta a csodakenyér nevet, a csupa magokból, liszt nélkül készült keveréket szívből ajánljuk mindazoknak, akik különleges finomságra vágynak.