Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes és finomított cukormentes lisztkeverékek

A gluténmentes és finomított cukormentes lisztkeverékek nagy segítséget nyújtanak abban, hogy otthonunkban is  könnyedén süssünk kenyeret, zsemlét, süteményt, piskótát, kekszet  és még sorolhatnánk. Mindezt végtelenül egyszerűen. 

Rendezés:

A gluténmentes lisztkeverékek kategória jeles itthoni képviselői az Eden Premium, az it's us termékcsalád, Naturbit, PaleOk és a Dia-Wellness számtalan összetételben kapható keverékei kenyérhez, süteményhez, kekszhez, piskótához, linzerhez.

Szerencsére a választék nagy, ezáltal azok is könnyen belevághatnak az otthoni sütésbe, akik még nem jártasak a gluténmentes lisztek használatában, esetleg nincs elég gyakorlatuk abban, hogy ezek a lisztek azért másképp viselkednek, mint hagyományos társaik. Használatukkal a sütés valóban egyszerű és gyors, a siker már-már garantált.

A Schär márka ma már abszolút benne van a "gluténmentes köztudatban", ismertségének köszönhetően az egyik legkedveltebb gluténmentes lisztkeverék. Végül, de nem utolsó sorban hadd emeljük ki a Bauckhof márka kenyérliszt keverékeit. Egyik fajtája méltán kapta a csodakenyér nevet, a csupa magokból, liszt nélkül készült keveréket szívből ajánljuk mindazoknak, akik különleges finomságra vágynak.