Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes tésztakülönlegességek

Zöldborsó, köles, csicseriborsó, vöröslencse, feketebab - mind-mind képezhetik a gluténmentes tésztakülönlegességek összetételét. Változatos ízvilág különböző formákban. Kóstolja meg Ön is!

Rendezés:

Mitől is különleges egy tészta? Azon már rég túl vagyunk, hogy a gluténmentes tészta ilyen besorolást kapjon, hisz mára már sokan választják tudatosan vagy pedig  egyéb okból vezérelve.

A formák világát tekintve is sokféle tésztával találkozunk, már nem lepődünk meg egy kagylóformán egy csillagon és a rizstészta hallatán sem nyílik tágra a szemünk. Na, de akkor mi az a plussz, amit ezek a tésztakülönlegességek tudnak?

A titok nyitja nem más, mint az alapanyag. Annak milyensége, színe, tápanyagtartalma, íze. Egyre több mindent ismerünk meg a világból, egyre inkább szélesedik a látókörünk, színesedik a világ  és ez megmutatkozik a táplálkozásunkban is. A gyártók igyekeznek igazodni a piaci igényekhez és egymást versengve kínálják az újabb és újabb gluténmentes tésztakülönlegességeket, hogy mi fogyasztók megelégedve álljunk fel az asztaltól egy finom tésztás  étel elfogyasztása után.

A kukorica, rizsliszt vagy csicseriborsó alapú tészták, már ismertek a gluténmentes tészták körében.  A hüvelyes alapú tészták képviselnek egy új irányt mind ízvilág, mind pedig színvilág tekintetében. Ki ne vidulna fel egy narancssárgás színű tészta láttán, vagy csodálkozna rá egy fekete színű tésztára, a zöld színű, ámde nem spenótos tészta látványa sem utolsó.

Ebben a kategóriában szeretnénk bemutatni az it's us Kitti's termékcsalád és az Eden Premium gluténmentes tésztakülönlegességeit! Kitti vöröslencse, zöldborsó és rizses-köleses tésztái fehérjében és rostban gazdagok, valamint cikóriainulin hozzáadásával készültek. Az Eden Premium feketebab és köles tésztáival együtt bőven adnak választékot ahhoz, hogy akár szín, akár forma szerint válogatni tudjunk. Különlegesek, szépek és mindenek előtt nagyon finomak!

És, hogy egy spagetti tészta se legyen unalmas, arról a King Soba gluténmentes spagetti tésztái gondoskodnak. Barnarizsliszt, hajdinaliszt, kölesliszt, feketerizs felhasználásával készülnek, majd gyömbér, egy kis édesburgonya, vagy éppen sütőtök hozzáadása a tészta alaphoz adja meg azt a pluszt, amely igazán kiemeli őket a megszokott gluténmentes spagetti tészták sorából.