Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes gnocchi, mintha most gyúrtuk volna!

Gluténmentes gnocchi, mintha most gyúrtuk volna!
Olaszországból egyenesen konyhájába

Gluténmentes gnocchi, azaz krumplinudli vagy hívhatjuk burgonyás nokedlinek is. ... igazából mindegy!

Aki imádja Itália ízeit annak a pizza, a különféle rizottók és sajtok mellett biztos, hogy egy héten legalább egyszer kerül az asztalára főtt tészta és gnocchi is. A gluténmentes étkezésben nem könnyű az ilyen étkezéshez az alapanyagokat összeválogatni, mert igaz, hogy már egyre nagyobb a kínálat, de a minőség szem előtt tartása is fontos lenne, így régebben még maradtak a házilag készített tészták ... de mint tudjuk, egy gluténmentes gnocchi házi elkészítése nem 10 perc. Amivel igazából nincs is baj, de még egy finom, selymes, könnyű szósz is kell rá. Azért, hogy megkönnyítsük a mindennapokat és egy kis időt spóroljuk nem adtuk fel a kutatást és tesztelést, hogy elérhetővé tegyük vásárlóink számára a top 3 gluténmentes gnocchit, mint kész termék. Ha sorba kéne állítsuk őket első helyre biztos, hogy a Granoro márkájú gluténmentes gnocchi 500g nevű terméket tennénk. Csak két perc a kifőzése (természetesen sós vízben) és mind ízében és állagában legjobban megközelíti a házi készítésű gluténmentes krumplinudlit. Így hát nem bonyolult és nem is időigényes dolog a burgonyanokedli elkészítése. ...ezért ha megtehetik azt javasoljuk, hogy viszont a szószt már házilag készítsék el hozzá, higgyék el, nem nagy varázslat! A gluténmentes gnocchit kifőzés után piríthatja vajban, szórhat rá friss zöldfűszereket, de egy kis sajt, tejszín, túró, spenót, paradicsom is igen jól áll neki. Amennyiben hígabb szószt sikerül készítenie, abban is kifőzheti kedvenc kis nudliját.

Ha szereti az egyszerű, de emellett gyors és tápláló fogásokat akkor a gluténmentes gnocchi biztosan a kedvence lesz!

Tartalomhoz tartozó címkék: gluténmentes Olvasnivaló