It's us Naturbit útifűmaghéj őrlemény 200g
Pár éve még nem is hallottunk az útifűmaghéjról manapság pedig lisztkeverékek, péksütemények, kenyerek, sütemények alapanyagaként gyakran feltűnik az összetevők között. A reform táplálkozás egyik népszerű alapanyaga elsősorban magas rosttartalma, emésztésre gyakorolt pozitív hatása miatt.
Gluténmentes sütés, főzés során szinte kihagyhatatlan, köszönhető ez zselésítő, sűrítő tulajdonságának illetve annak, hogy mintegy kötőanyagként szolgál az egyes alkotóelemek között, ezáltal biztosítva a tartást, a kellő rugalmasságot.
Használhatjuk krémek állagának javítására, keverhetjük gluténmentes lisztekhez, de ajánljuk kenyerek, péksütemények sütéséhez is. Folyadékban elkeverve is fogyasztható, de ebben az esetben fokozottan figyeljen a javasolt adagolásra.
Összetevők: 100% útifűmaghéj
Származási hely: India