Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukormentes szörpök

Cukormentes szörpök melyek gyümölcsösek, finomak és a szivárvány színeiben pompáznak. Frissítő, üdítő ízek ráadásul mentesen!

Rendezés:

Mit is tudtunk vagy tudunk a szörpökről? Cukros, ragacsos, ámde finom üdítő ital. A  köztudatban talán még mindig ezt a pár szót kötik a szörpökhöz legyen akár házi módon elkészített, vagy kereskedelmi forgalomban is kapható. Réges-régen szinte egyedüliként a szörpök jelentették a frissítő, elsősorban nyári innivalót. Ittuk otthon, vittük magunkkal a strandra vagy kirándulni jött velünk a táskánkban. Az egészséges táplálkozás egyre inkább előtérbe kerülésével, ma már a szörpök sem a régiek, de mondhatni előnyükre változtak, cukormentesek lettek. Na jó, sajnos még most sem mindegyik, de az áttörés megtörtént! Ennek köszönhetően már mi is a köreinkben, azaz az enniValót webáruházban köszönthetjük a cukormentes szörpök kategóriát és ezzel egyetemben azok résztvevőit is.

Az édes íz, amely valahogy végigkíséri az életünket vagy azért mert szeretjük, vagy pont ellenkezőleg, igyekszünk a lehető legmesszebb elkerülni, de azért abban megegyezhetünk, hogy a szörpnek igenis jól áll egy kis édesség. Ennek mértéke nem elhanyagolandó és függ, hogy milyen gyümölcs vagy gyümölcsök képezik az alapját az általában sűrű állagú, vízzel hígítandó folyadéknak.

Az általunk kínált cukormentes szörpöket kizárólag gyümölcssűrítményből - itt az édességet maga a gyümölcs cukortartalma adja -, illetve fruktóz, azaz gyümölcscukor hozzáadásával készítik.

A prémium márkájú Sonnentor bio cukormentes szörpöket almalé sűrítménnyel édesítik, ezáltal a lehető legtermészetesebb ízzel ajándékoznak meg minket. Mentes létükre nagyon finomak, így a szörpkészítés újra, mindennapjaink része lehet.

A Pödör 100% homoktövisvelő egy 100ml-es üvegbe zárt csupavitamin. A homoktövisvelő áldásos hatásáról ódákat lehetne zengeni, de mindenképpen érdemes megkóstolni. Szörpként fogyasztva, esetleg almalével keverve nagyon finom!

A Natural szűretlen szörpök nagyszerűségét is az összetevőkben kell keresnünk. A nem mindennapi gyümölcsös ízvilág - vörösáfonya, feketeáfonya, goji, homoktövis - és egy kis gyümölcscukor "fúziója" gondoskodik arról, hogy egy finom üdítő italt akár mi magunk is eltudjunk készíteni. Szörpöljön velünk Ön is!