Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Öko tisztítószerek

CLEANECO, NATURMIND, SODASAN  organikus tisztítószerek, mosogatószerek, felmosószerek

 

Rendezés:

A Cleaneco környezetbarát, 100 %-ban lebomló, természetes eredetű összetevőkből álló tisztítószerek széles palettáját nyújtja valamennyi háztartás számára. A szennyeződésekkel kíméletlen, emellett a környezettel pedig kíméletes, miközben gyorsan és hatékonyan dolgozik. Nálunk mindenre talál megoldást, akár fürdőszobáról, konyháról vagy a ház bármely részéről legyen szó.

A Cleaneco környezetbarát tisztítószereinek nem okoz gondot az ablak, padló vagy akár a sütő tisztítása, melyre a Cleaneco bio hideg zsíroldóját ajánljuk. Amennyiben hosszantartó illatot szeretne felmosás után, javasoljuk a narancsolajos organikus felmosószer használatát, ami 1 literes kiszerelésben kapható. Mosogatáshoz választhatja a Cleaneco organikus mosogatószerét repce kivonattal 0,5 literes kiszerelésben, de amennyiben háztartása igényli van belőle 1 literes kiszerelés is. Amennyiben szükséges van kétfázisú mosogatószere is a Cleaneconak, mely nem csak zsírtalanit, hanem fertőtlenít is egyben! A citromsavval készült vízkőoldók megoldást kínálnak akár konyhájában, akár fürdőjében szeretne megszabadulni a makacs vízkőlerakódásoktól. Vásároljon egyet a 0,5 literes szórófejes kivitelű vízkőoldóból és amikor kifogy a flakon töltse után az 1 literesből. Így nem csak a pénztárcáját kíméli, hanem a környezetet is! Magyar termék!!

Tipp: Próbálja ki a Sodasan márványliszt tartalmú öko folyékony súrolószerét Németországból, garantáltan nem fog csalódni!