Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

SZÁLLÍTÁS 990 Ft-tól

Csomagátvétel   FOXPOST  csomagautomatából  990 Ft-ért

FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérje  megrendelését bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amennyiben valamelyik bevásárlóközpontot választja átvételi pontnak, akkor  azok nyitvatartási idejében bármikor átveheti a megrendelt termékeit. Amint megérkezik a csomagja, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheti.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába. Kövesse nyomon csomagja útját! Nincs más dolga, csak írja be a csomagszámot. » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

Országosan mintegy 232 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít az Ön számára, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresse meg az Önhöz  legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatakereso/) Bővebb információ: www.foxpost.hu