Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási díjszabás

  Csomagátvétel  FOXPOST  csomagautomatából

FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérje  megrendelését bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amennyiben valamelyik bevásárlóközpontot választja átvételi pontnak, akkor  azok nyitvatartási idejében bármikor átveheti a megrendelt termékeit. Amint megérkezik a csomagja, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheti.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Akár 1 munkanap alatt átveheti! Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába. Kövesse nyomon csomagja útját! Nincs más dolga, csak írja be a csomagszámot. » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

Ingyenes visszaküldés:Csomagját az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheti FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vette át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheti az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Országosan már több mint 100 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít az Ön számára, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresse meg az Önhöz  legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája » (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatakereso/) Bővebb információ: www.foxpost.hu

Házhozszállítás FOXPOST futárszolgálattal

Amennyiben  csomagját az Ön által megadott címre kéri, úgy a FOXPOST a kiszállítást megelőzően sms-ben és e-mailben értesítést küld  a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési felületen módosítani tudja  a kiszállítás  napját és a kiszállítási időt is. A FOXPOST futárszolgálat alkalmazottainál bankkártyával és készpénzzel is fizethet. 

FOXPOST csomagautomatából való csomagátvétel
25 kg alatt 990 Ft
25 kg felett (2 csomag) 1980 Ft
Fizetés csak bankkártyával lehetséges 
 
Házhozszállítás FOXPOST futárszolgálattal
25 kg alatt 1790 Ft
25 kg felett (2 csomag) 3580 Ft
Fizetés bankkártyával és készpénzzel is lehetséges
 
25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes