Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási feltételek

 

CSOMAGÁTVÉTEL FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBÓL

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérje  megrendelését bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. Amennyiben valamelyik bevásárlóközpontot választja átvételi pontnak, akkor  azok nyitvatartási idejében bármikor átveheti a megrendelt termékeit. Amint megérkezik a csomagja, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheti.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tud fizetni. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Akár 1 munkanap alatt átveheti! Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába. Kövesse nyomon csomagja útját! Nincs más dolga, csak írja be a csomagszámot. » (link: https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

Ingyenes visszaküldés: Csomagját az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheti FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vette át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheti az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Országosan mintegy 278 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít az Ön számára, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresse meg az Önhöz  legközelebb eső automatát! 

FOXPOST csomagautomatából való csomagátvétel
25 kg alatt 990 Ft
25 kg felett (2 csomag) 1980 Ft
Fizetés csak bankkártyával lehetséges 
 
25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FOXPOST FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Amennyiben  csomagját az Ön által megadott címre kéri, úgy a FOXPOST a kiszállítást megelőzően sms-ben és e-mailben értesítést küld  a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési felületen módosítani tudja  a kiszállítás  napját és a kiszállítási időt is.

A FOXPOST futárszolgálat alkalmazottai által kézbesített csomagok maximális súlya 25 kg/csomag lehet. Felhívjuk figyelmét, amennyiben a megrendelt termékek összsúlya meghaladja a 25kg-ot úgy rendelését  csak két csomagban tudjuk elküldeni Önnek, ezáltal minden megkezdett csomag új csomagnak számít és ennek megfelelően alakul a csomagszállítás díja is!

Házhozszállítás FOXPOST futárszolgálattal
25 kg alatt 1890 Ft
25 kg felett (2 csomag) 3780 Ft
Fizetés bankkártyával és készpénzzel is lehetséges
 
25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES

 

MPL CSOMAGAUTOMATA

Az ország területén hozzávetőlegesen 51 MPL csomagautomata a nap 24  órájában várja  Önt, hogy csomagját kényelmesen, gyorsan, sorban állás nélkül és a megadott időintervallumban  akkor vegye át, amikor Önnek a legkényelmesebb. Az átvételhez nem kell mást tennie, mint az előzetesen sms-ben vagy e-mail-ben megkapott kódot és saját telefonszámát a csomagautomaták érintőképernyőjén levő kezelőfelületen megadni ezáltal  nyitható a csomagot tartalmazó rekesz.  A csomagot az értesítéstől számítva 2 munkanapig veheti át. Az Önhöz legközelebb vagy útba eső MPL csomagautomaták listáját az alábbi linken tekintheti meg!

MPL Csomagautomata
1.190 Ft
Fizetés csak bankkártyával lehetséges
25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES


MPL POSTA PONT

Posta Pontra való szállítást választva  lehetősége van rendelését MOL benzinkúton  0-24 órában valamint a Coop üzlethálózat esetében a  nyitvatartási időben átvenni. Tankolását vagy bevásárlását kösse össze küldeménye átvételével így nem kell külön elmenni érte, hanem egy kalap alatt elintézhet mindent!

 

  MPL Posta Pont
1.190 Ft
Fizetés bankkártyával és készpénzzel lehetséges  
25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES       


MPL POSTÁN MARADÓ

Országosan  mintegy 2608 posta áll az Ön rendelkezésére, hogy csomagját kényelmesen az Önhöz legközelebbi vagy az Ön által kiválasztott posták egyikén azok nyitvatartási idejében átvegye. A küldemények átvételére kiértesítéstől számítva 10 napig  van lehetősége. 

 

 

MPL Postán maradó
1.190 Ft
Fizetés bankkártyával és készpénzzel lehetséges 
25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES  

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Kétségtelen, hogy a házhozszállítás a csomagátvétel legkényelmesebb módja. Önnek nem kell semmi mást tennie, csak várnia a  futár érkezését. Kérje csomagját otthonába, vagy oda ahova szeretné és mi küldjük is már! A házhozszállítást végző futárszolgálat a kiszállítást megelőzően sms-ben vagy e-mail-ben  minden esetben értesíti Önt a csomagok várható érkezési idejéről.

Csomagszállító logisztikai partnerünk a FOXPOST és a Fuvar.hu futárszolgálat. Ennek értelmében a FOXPOST, a Fuvar.hu, az MPL és a GLS munkatársai végzik a csomagok kézbesítését. Amennyiben az utánvétel fizetési módot választotta rendelése végösszegét  átvételkor bankkártyával valamint készpénzzel is kiegyenlítheti.

Házhozszállítás futárszolgálattal
1.390 Ft
Fizetés bankkártyával és készpénzzel lehetséges
25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES