Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Szilárd édesítők

Szilárd állagú édesítők széles választékát kínáljuk, legyen szó adagolós, szórós, tömbben kapható kiszerelésről. A mézes marcipántól a kókuszvirágcukorig, a cukorhelyettesítőktől a datolya pasztáig, édesítőszereket és természetes édesítések minden módját megtalálja nálunk. 

Rendezés:

Kicsi pötty méretű, kanállal adagolható, tömbben kapható, őrölt vagy porhanyós, esetleg kocka formájú? Fehér, középbarna vagy sötétbarna? Melyik lenne kedvére? 

Az enniValót webáruházban ezek közül a szilárd édesítők közül mind válogathat! Reggeli kávéhoz, teához szeretik a könnyen adagolható Damhert Nutrition Tagatesse édesítőszert (650 db van benne, úgy tűnik, mintha sosem akarna elfogyni...) vagy az Eden Premium stevia tablettáit ( 200 db is több, mint kiadós...). A BiOrganik márkából megtalálja az eritritolt, az eritrit-stevia keverékét, xilitet, gyümölcscukrot vagy a nagy kedvencünket, a kókuszvirágcukrot. Kellemesen karamellás íze kifejezetten jól illik némely süteményfajtához.

Elmondható, hogy a Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítője a cég nagy húzóterméke, arányait tekintve valóban negyedannyit szükséges adagolni ahhoz, hogy a teljes édesítő hatást elérjük. De legalább ekkora figyelmet érdemel a PaleOk porcukor helyettesítője, mert vannak ételek, amikhez csak a porcukor illik, nincs mit tenni.

A Rapunzel és Natural "tömbjei" újdonságnak számítanak. Választhatja a datolyapasztát vagy fügepasztát, különösen, ha házi készítésű gyümölcsgolyókban gondolkodik, esetleg az őrölt datolyát, melyet egyszerűen keverjen a sütemény lisztkeverékéhez. A Rapunzel bio mézes marcipánját legszívesebben piros keretbe foglalnánk. Ha valami különlegeset szeretne alkotni, ezt mindenképp érdemes beszerezni hozzá. 

Kínálatunk itt még nem ért véget. Kattintson és nézze meg folyékony édesítők kategóriánkat!