Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Szilárd édesítők

Szilárd állagú édesítők széles választékát kínáljuk, legyen szó adagolós, szórós, tömbben kapható kiszerelésről. A kókuszvirágcukortól a cukorhelyettesítőkön át egészen a datolya pasztáig. A természetes édesítés minden módját megtalálja nálunk. 

Rendezés:

Kicsi pötty méretű, kanállal adagolható, tömbben kapható, őrölt vagy porhanyós, esetleg kocka formájú? Fehér, középbarna vagy sötétbarna? Melyik lenne kedvére? 

Az enniValót webáruházban ezek közül a szilárd édesítők közül mind válogathat! Reggeli kávéhoz, teához szeretik a könnyen adagolható Eden Premium márkájú Stevia édesítőszert (200 db van benne, úgy tűnik, mintha sosem akarna elfogyni...). A BiOrganik márkából megtalálja az eritritolt, az eritrit-stevia keverékét, xilitet, gyümölcscukrot vagy a nagy kedvencünket, a kókuszvirágcukrot. Kellemesen karamellás íze kifejezetten jól illik némely süteményfajtához. És ha éppen csak kis mennyiségre van szüksége belőle reggeli forró italába, akkor ajánljuk a kókuszvirág kockacukrot.

Elmondható, hogy a Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítője a cég nagy húzóterméke, arányait tekintve valóban negyedannyit szükséges adagolni ahhoz, hogy a teljes édesítő hatást elérjük. De legalább ekkora figyelmet érdemel a PaleOk porcukor helyettesítője, mert vannak ételek, amikhez csak a porcukor illik, nincs mit tenni.

A Rapunzel és Natural "tömbjei" újdonságnak számítanak. Választhatja a datolyapasztát vagy fügepasztát, különösen, ha házi készítésű gyümölcsgolyókban gondolkodik, esetleg az őrölt datolyát, melyet egyszerűen keverjen a sütemény lisztkeverékéhez. 

Kínálatunk itt még nem ért véget. Kattintson és nézze meg folyékony édesítők kategóriánkat!