Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Teák

Lágy, karakteres, fűszeres, illatos, gyümölcsös, gyógynövényes, koffeinmentes, bio, mind-mind ugyanarról szól, magáról a teáról. Teaválasztékunk összeállításánál folyamatos kutatómunkában vagyunk, hogy a legfinomabb, legtermészetesebb ízű és adott esetben a legkülönlegesebb teákat kínáljuk Önöknek!

 

Rendezés:

Csodákra bukkantunk. Azzal, hogy a minőséget tartjuk szem előtt, és ezt fókuszban tartva keressük termékeinket, újabb és újabb gyöngyszemek jelenhetnek meg az enniValót webáruházban, a "teák" kategóriában. 

Megtalálja nálunk a számos ízben kapható Teekanne márkát, dr. Chen különlegességeit és a London Fruit & Herb választékát valamint a Tea+ angol teákat is.

Kóstolja meg a Sonnentor csupa arany Őrangyal teáját, vagy válassza a "Próbálj ki!", "Kóstolj meg" és "Boldogság" teaválogatást. Az English Tea Shop otthonába viszi Sri Lanka tisztaságát. Teaválogatásai magukért beszélnek, az összetevőket végigolvasva biztosan talál Önhöz közel állót. Vagy kényeztesse magát egy csésze 100%-ban bio alapanyagok felhasználásával készült Pukka teával. 

Figyelem! Választékunkat folyamatosan bővítjük, nézzen be hozzánk rendszeresen!