Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Vega gluténmentes és cukormentes fasírtporok

A vegetáriánus konyha gluténmentes fasírtporait kínáljuk számos ízben. Több márka képviselteti magát, a gluténmentes falafel mix-től a magyaros vega fasírtig. Elkészítésük nagyon egyszerű, a végeredmény pedig mennyei. 

Rendezés:

A fasírt szóról elsőre mindenkinek a hús alapú kis golyók jutnak eszébe, és talán a vega táplálkozás elterjedésével a falafel kezdett elsőként beépülni a köztudatba, olyannyira, hogy az igen kedvelt zöldséggolyó bizonyosan benne van a top 3-ban. Főzelékek mellé, pitába téve, saláta kiegészítőjeként, útravalónak, de főfogásnak is megállja a helyét. Mindezek mellett a Bauckhof, Bohlsener Mühle, It's Us és Vegabond fasírtpor keverékei gluténmentesek és finomított cukormentesek is, ugyanakkor nagyon finomak, elkészítésük pedig roppant egyszerű. Mi is gyakran küzdünk időhiánnyal, és igenis előfordul, hogy gyorsan kell vacsorát készíteni a családnak.

Az enniValót webáruház bármely fasírtporát szívből ajánljuk. A Bake-Free sokféle ízvilágot kínál, de természetesen mindegyik fajtát kiegészíthetjük saját ízlésünk szerint. Ha töménynek találjuk, reszelhetünk bele egy cukkinit például, hogy lazább állaga legyen, kiegészíthetjük reszelt sajttal, kevéske kukoricával, egyéb fűszerekkel. De bármilyen pástétom vagy paszta, olajbogyó hozzákeverhető, így minden alkalommal más-más ízt kapunk, de az egyszerű elkészítési mód nem változik!