Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Vega fasírtporok gluténmentesen és hozzáadott cukor nélkül

A vegetáriánus konyha gluténmentes fasírtporait kínáljuk számos ízben. Több márka képviselteti magát, a gluténmentes falafel mix-től a magyaros vega fasírtig. Elkészítésük nagyon egyszerű, a végeredmény pedig mennyei. 

Rendezés:

A fasírt szóról elsőre mindenkinek a hús alapú kis golyók jutnak eszébe, és talán a vega táplálkozás elterjedésével a falafel kezdett elsőként beépülni a köztudatba, olyannyira, hogy az igen kedvelt zöldséggolyó bizonyosan benne van a top 3-ban. Főzelékek mellé, pitába téve, saláta kiegészítőjeként, útravalónak, de főfogásnak is megállja a helyét. Elkészítésük pedig roppant egyszerű. 

Természetesen a kész keverékeket tekinthetjük egy alapnak is. Ha töménynek találjuk, reszelhetünk bele egy cukkinit például, hogy lazább állaga legyen, kiegészíthetjük reszelt sajttal, kevéske kukoricával, egyéb fűszerekkel. De bármilyen pástétom vagy paszta, olajbogyó hozzákeverhető, így minden alkalommal más-más ízt kapunk. 

A növényi fasírtkeverékek a vegetáriánus életmód egyik alappillérét jelenthetik. Sokak által kedvelt ízvilág, egy tipikus kedvenc.