Vega pástétomok, zöldségkrémek gluténmentesen, hozzáadott cukor nélkül
A vegetáriánus táplálkozás sokszínűsége ízeket gyönyörködtető. Növényi alapanyagok, a fűszerezés számos módja, kihasználva a természet nyújtotta finomságokat. Pástétomok, zöldségkrémek természetesen továbbra is gluténmentesen és hozzáadott cukor nélkül!
A növényi pástétomokról elsőre biztosan a kenyérre kenhető krém jut eszünkbe, pedig a vega pástétomok felhasználása is igen sokrétű lehet. Ugyanúgy ízesíthetjük vega fasírtjainkat, szószainkat, leveseinket velük.
Kétséget kizáróan a konyhában is szükség van a kreativitás mellett bátorságra is. Sokszor az alapanyagok hiánya kényszerít minket arra, hogy egy-egy terméket helyettesítsünk azonnal, hogy a főzés folyamata ne szakadjon meg. Néha pedig csak jön egy sugallat, hogy próbáljunk egy kis plusz ízt vinni az ételbe, az éppen otthon lévő választékból. Így születnek a nagy dolgok.