Leírás és Paraméterek
Összetevők: japán bio ume szilva* (79%), tengeri só, shiso (perilla) levelek* (6%)
* bio gazdaságból származó
Bio, kosher, vegán termék
Származási hely: Japán
Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 134 kJ / 32 kcal, zsír: <0,5g - amelyből telített zsírsavak: <0,1g, szénhidrát: 4,3g - amelyből cukrok: 1g, fehérje: 1,3g, só: 17,5g
Vélemények
1 értékelés
Kata
|
2021. 04. 14.
Szuper, hogy kapható nálatok! Eddig sokszor nehéz volt beszereznem, vadászni kellett rá. Az immunerősítő gyógyitalomhoz használom (egy kiskanál kuzu pár kanál vízben feloldva, aztán egy bögre vízzel felöntve, felforralva, bele fél umeboshi szilva felvagdalva pici szeletekre, és egy teáskanál tamari). A szilva intenzívvé teszi az ízét, és erősíti az immunrendszert. :) (A kuzu meg a cukorháztartásnak jó).