Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

BiOrganik bio barnarizs kerekszemű Vegasztro 5000g

9.600 Ft (7.559 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Várható szállítás: 2023. június 19.
Egységár: 1.920,00 Ft/kg

BiOrganik bio barnarizs kerekszemű Vegasztro 5000g

A barnarizs tulajdonképpen a hagyományos rizs hántolatlan változata, így a tápanyagokban gazdag réteg rajta marad. Ennek köszönhetően sokkal magasabb a rost-, és vitamintartalma, valamint jelentősebb a tápanyagtartalma, mint a fehér rizsnek, tehát jóval egészségesebb annál. Mivel több a növényi rost a barna rizsben, tovább tart teltségérzetünk, hosszabb ideig csillapítja éhségérzetünket, így diétázók előszeretettel váltanak fehér rizsről barna rizsre. 

A barna rizst tovább tart megfőzni (kb. 40-50 perc) és 2,5-3-szoros mennyiségű víz szükséges hozzá. Kissé keményebb állaga eleinte szokatlan lehet a hagyományos rizshez szokott kóstolók számára. Ne feledjük azonban jótékony hatását és bátran fűszerezzük!

A BiOrganik bio barnarizs az egyik legfinomabb a barnarizsek között, ezért is kínáljuk Vegasztro kiszerelésben. Kóstolja meg Ön is!

Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Összetevők: barnarizs *

*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 1511 kJ / 357 kcal, zsír: 2,6g - amelyből telített zsírsavak: 0,6g, szénhidrát: 73,5g - amelyből cukrok: 1g, fehérje: 8,3g, só: 0,03g

Származási hely: Olaszország

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
Igazolt vásárlás
2022. 07. 28.
Az általam kóstolt barnarizsek közül ez a kerekszemű volt a legfinomabb, ezzel az 5 kilós kiszereléssel pedig a legjobb ár-érték arányt adja, így mindig ezt veszem. Csak ajánlani tudom. :) A legjobb, ha egy éjszakát ázik, de aki nem szeret vele szöszölni, annak titokban megsúgom, hogy már 20 perc áztatással is működik. Ha másfélszeres vízzel, kis sóval, kuktában főzöm, 45 percet (kb. 5 percet nagy lángon, aztán, mikor elkezd sziszegni, akkor kicsin), olyan zaftos, de jó tartású lesz, hogy ver mindenféle előgőzölt barnarizst, amit valaha kóstoltam (azok ehhez képest száraz fájdalmak voltak mind :D).