Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukormentes ketchup, majonéz, mustár

Olyan cukormentes ketchup-okat, majonézeket és mustárokat, tormát kínálunk, melyek édesítését alternatív módon oldották meg. Legyen szó természetes édesítésről vagy édesítőszer használatáról, biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt!

Rendezés:

Nem mehetünk el szó nélkül a ketchup, majonéz, mustár hármasa mellett. Ismerjük, szeretjük őket és a jelentőségüket nem érdemes lebecsülni. Elmondhatjuk, hogy szinte minden konyhában alapdarabnak számítanak, adott esetben a mindennapi étkezések tartozékai, legyen szó egy egyszerű sült krumpliról, melegszendvicsről, hidegtálról vagy salátáról. De ha egy picit tovább megyünk és éppen csak torma vagy aioli (a mediterrán konyha specialitása) van otthon, akkor is a megszokott ételeinkhez adva már  más ízekkel "találkozunk". Nálunk az a különbség, hogy az előzőekben felsoroltak egyike sem tartalmaz finomított cukrot. Ebből kifolyólag természetes édesítéssel vagy édesítőszerrel ízesített termékek közül válogathat.

A cukormentes ketchup, majonéz, mustár kategóriában megtalálja a kifejezetten gyerekeknek ajánlott, vagy steviával ízesített ketchupot, tojásmentes illetve édesítőszeres majonézt, a fruktózzal édesített valamint a kategória  egyik különlegességét, a mézes mustárt is. Természetesen az erősebb, intenzívebb ízeket kedvelőkre is gondoltunk a wasabis torma személyében az ínyenceknek, pedig az aioli-t ajánljuk!

Úgy véljük, sokszor apró dolgokon múlik minden. Ilyen "apró" szempont lehet az édesítés kérdése a cukormentes kethup, majonéz, mustár, torma vagy aioli esetében is!