Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukormentes ketchup, majonéz, mustár

Olyan cukormentes ketchup-okat, majonézeket és mustárokat kínálunk, melyek édesítését alternatív módon oldották meg. Legyen szó természetes édesítésről vagy édesítőszer használatáról, biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt!

Rendezés:

Ketchup, majonéz, mustár hármasa sokak számára minden bizonnyal ismerősen cseng, de a jelentőségüket nem érdemes lebecsülni. Elmondhatjuk, hogy szinte a legtöbb konyhában alapdarabnak számítanak, adott esetben a mindennapi étkezések tartozékai, legyen szó egy sült krumpliról, hidegtálról, salátáról vagy akár egy pizzáról. 

Nem gondolnánk, pedig nem is olyan egyszerű a fennt említett termékekből megtalálni a legmegfelelőbbet, főleg ami a mentes majonézt illeti. Fontos megjegyezni, hogy a keresésünk eredményeként a kínálatunkban kizárólag a természetes édesítéssel vagy édesítőszerrel ízesített termékek szerepelnek, hozzáadott finomított cukrokat nem tartalmaznak.

Na, de térjünk a lényegre és nézzük meg, hogy mivel is találkozhatunk a cukormentes ketchup, majonéz, mustár kategóriában. A kifejezetten gyerekeknek ajánlott, vagy steviával ízesített ketchup, tojásmentes illetve édesítőszeres majonéz, a különféle erősségű édesítés nélküli  vagy agavé sziruppal  illetve alma édesítővel  készült mustár mind-mind a választék részét képezi. A  kategória  egyik különlegességét, pedig  a mézes mustár adja.

Úgy véljük, sokszor apró dolgokon múlik minden. Ilyen "apró" szempont lehet az édesítés kérdése a cukormentes kethup, majonéz, mustár esetében!