Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a gluténmentes és finomított cukroktól mentes sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Növényi édesítők, édesítőszerek

Édesítők széles választékát kínáljuk az édesítőszerektől a természetes édesítés minden módjáig. Legyen szó folyékonyról, szilárdról, adagolósról vagy tömbben kaphatóról, nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt. Mert cukormentesen is édes az élet! 

Az enniValót webáruházunk egyik alappillére a finomított cukormentesség, így kiemelten fontos számunkra az édesítés kérdése. Már számos alternatív lehetőség közül választhatunk, legyen szó természetes, vagy mesterséges módon előállított édesítőszerről.

Az édesítőket két kategóriára osztottuk, hogy mindenki könnyedén megtalálja a számára megfelelőt. Szilárd édesítők közé soroltuk azokat, amelyek jellegükből adódóan  tömör  vagy szilárd szerkezetűek. Ezek között vannak csak és kizárólag gyümölcsöt tartalmazók, ezáltal 100%-ban természetesek és olyanok is helyet kaptak, amelyek ugyan gyümölcs vagy növényi alapúak, de bonyolultabb előállítási folyamaton mennek át, azaz a "feldolgozottabb" szegmensét képezik a szilárd édesítőknek. 

Nálunk a folyékony édesítők egységesen képezik az édesítés legtermészetesebb formáját, méghozzá szirup formájában. Kíméletes eljárás során gyümölcsökből vagy adott esetben fák nedvéből állítják elő őket, így maximálisan tartalmazzák az édességért "felelős" esszenciákat. A gabona alapú szirupok is kiváló alternatívái a természetes édesítésnek. Aki viszont az édesítést nem akarja a véletlenre bízni, annak ajánljuk a növényi alapú cseppeket. Bárhova könnyedén magunkkal vihető a cseppeket tartalmazó kis üvegecske, így ízlésünk  szerint édesíthetünk vele.

Egy biztos, nálunk mindenki megtalálja a számára legfinomabb és leginkább tetsző megoldást. És ha már rátalált az igazira, szemezgessen kedvére az újdonságok közül, legyen az állagában, ízében vagy színében újdonság.

Kattintson tovább, nézze meg szilárd és folyékony édesítőszer kínálatunkat!